Storhandla om ett tag

2010-10-26 16:16:19 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Jag har precis ätit en skål med Special K red berries och en banan, var tvungen att äta nu trots att klockan är middagstid. Mår så jävla illa, jag hoppas att det går över snart. Nu ska jag iallafall vänta på att min pojkvän kommer hem ifrån gymmet, men det lär ta ungefär en timma till. Sedan ska han duscha och efter det ska vi åka och storhandla med min mamma. Vi har en väldigt lång lista att pricka av, känner redan nu hur jobbigt det kommet att bli att först bära upp alla påsar för trapporna och sedan packa upp allt.

Efter det så är det tänkt att vi ska forsätta packa upp ur flyttlådorna, jag har redan börjat med en del idag men jag mår illa och vill inte göra allt själv. Känner mig riktigt gnällig och jobbig idag, men det får man vara.

Igår bestämde jag mig för att baka kanelbullar, men min kära älskling sa att jag inte skulle göra det för han ska dra ner på sötsaker. Då sa jag att jag struntar i det, för kanelbullar ska jag göra och kanelbullar ska jag ha! Haha. Så det tänker jag göra idag efter att vi har handlat osv. Helst av allt skulle jag vilja ha saffransbullar med glasyr på, fy vad goda dom är. Dom ser ut ungefär som gula tekakor med glasyr ovanpå. Lite tidigt med saffransbullar kanske, så det får vänta ett tag ^^


Kommentarer
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

baka det vill jag cokså :D



sv: tack tack :)

2010-10-26 @ 23:59:02
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback