Älskade

2011-12-12 21:02:35 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Nu har Christoffer kommit hem från jobbet och vi båda har fått mat i magen. Leon var trött så jag tog honom till vår säng, ammade honom och sedan lade jag ner honom i hans säng. Han tar nappen förvånansvärt bra nu, förut hatade han den! En snutte mot ena kinden och en filt mot andra så det blir ombonad och mysigt så gick det bra. Det tog inte mer än 2 minuter innan han somnade! Man blir ju stolt såklart efter att ha behövt amma honom till sömns varje gång i 5 månader, med undantag från när han somnat i bilen eller vagnen.

Vi får se hur natten blir och om jag kommer orka stiga upp varje gång han vaknar eller om jag tar honom direkt till vår säng, det beror på hur pass trött jag är och om Leon vill samarbeta :)


Kommentarer
Postat av: Pernilla - Mamma till Alwa

Vad söt han är! :)

Jag känner igen det där med att behöva amma de till sömns,för Alwa ska alltid ha flaskan när hon ska sova. Svårt att vänja av med tyvärr.De är nästan lika gamla våra små knoddar :)Alwa har oxå hittat sina fötter och provsmakar gärna. HahaKram

2011-12-12 @ 21:53:16
URL: http://alwag.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

gos :)

2011-12-12 @ 22:41:28
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: En chic mammas bekännelser !!

Passa på att vara med i utlottningen av ett underbart smycke ifrån Miss Dee !!http://mizztang.blogg.se/2011/december/miss-dee-julklappsutlottning.html#commentGlad lucia !

2011-12-13 @ 12:55:33
URL: http://mizztang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback