Snö, snö, snö

2011-02-10 13:33:31 Vardagligt
» Kommentarer(8) «


Varför ska det komma ännu mer snö? Jag vill ju att allt ska försvinna och att våren ska börja kika fram istället. Blir lika irriterad varje gång jag kollar ut och ser att det vräker ner en massa snö. Känns som att det kommer att ta år innan den tinar bort. Bajs-snö!

För övrig så är bebis lite elak med mig. Istället för att sparka kring naveln och på sidorna så har han/hon nu börjar sparka neråt mot min blåsa istället. Det känns riktigt obehagligt, även fast det inte är särskilt hårt. Hoppas att det inte är en långvarig position bebis har intagit, du får gärna vända på dig lite! :)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag kan skatta mig lycklig, för william låg inte mycket med benen uppåt tror jag. Det gör SVIN ont att få en rejäl välinriktad spark mot revbenen. En del bebisar plågar sina morsor mycket med den sortens sparkar ;) Inte W inte. Tur! Fast det är väl när barnen är lite större :)



hoppas du också slipper det. Vet folk som tappat andan av såna sparkar. Det kan inte vara kul.

2011-02-10 @ 15:36:56
URL: http://evelinaslillablogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja det är inte alls mysigt när bebin sparkar mot blåsan och speciellt inte när h*n sparkar mot revbenen. Helst vid naveln eller så :)

2011-02-10 @ 16:38:45
URL: http://liiindaaoxelgrens.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: Hoppas också att du slipper det för det är inte skönt för 5 öre.

2011-02-10 @ 17:05:10
URL: http://liiindaaoxelgrens.blogg.se/
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

Hej! ja, det var därför jag också funderade på att köpa en! Men jag var ändå lite skeptisk... så fick jag inget svar på hon som hade annonsen och då blev det inte. Nu sparkar han så mycket Lilleman, att det inte behövs :P Riktigt hårda sparkar flera gånger om dagen visar att han finns och mår bra ^^ Sjukt mysigt! :D

2011-02-10 @ 17:51:41
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

Jag har också moderkakan främst! :D Så det tog ganska lång tid innan jag kände dom första sparkarna.. men dom sista veckorna har det varit riktiga karate-kickar! Så det kommer nog för dig också snart ;) Det är så kul när det börjar synas tydligt utanpå magen :D

2011-02-10 @ 18:03:35
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

Jaa, jag började också känna runt vecka 20 någon gång, så du kommer garanterat få hårdare och hårdare sparkar nu! :D Det är fantastiskt! :) Ibland sparkar han ut mot revbenen och då ilar det typ i sidorna ^^ Fast det gör inte ont!



Och tusen tack ;D Har du haft en bra graviditet hitills föresten?

2011-02-10 @ 18:33:32
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Denise - Mamma, foto, galenskap

Grattis, du blev en utav finalisterna i veckansblogg :) För större chans att vinna så är det alltid bra att be sina läsare om hjälp :) Lycka till, ha en trevlig kväll! Kram Denise

2011-02-10 @ 21:17:37
URL: http://endenise.se
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

haha jaa, det kommer säkert om ett par veckor ^^ Joda, jag tycker nog också att jag haft en relativt enkelt graviditet. Spydde ett par gånger och är också väääldigt trött! Men annars fint :) Jag gruvar mig för att det kommer snart, alla bakslag man kan tänka sig ;)

2011-02-10 @ 23:12:48
URL: http://saharan.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback