Let's go

2011-01-22 12:01:58 Vardagligt
» Kommentarer(13) «


Vaknade relativt tidigt idag, så nu har jag ätit frukost och ska gå ner till tvättstugan. Vi har egentligen tid imorgon men jag ska kolla om det är ledigt nu så jag kan tvätta dom nya sängkläderna. Vi har ju som sagt ingen torktumlare i tvättstugan så det tar hundra år att tvätta och torka sängkläder så det känns lika bra att göra bort lite av det idag.
Undrar när vi ska få tvättmaskinen och torktumlaren vi fick i julklapp, men pappa jobbar ju i princip hela tiden så det vettetusan när det blir. Förhoppningsvis snart iallafall, jag hatar att vara i tvättstugan då det inte finns torktumlare.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Tack tack =)



Ha en fortsatt bra dag!!

2011-01-22 @ 13:50:47
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: Philippa - 23 och snart tvåbarnsmamma

Sv: nej fy, torktumlaren gick sönder strax innan jul här så vi har inte haft någon på en månad och det är inget roligt att tvätta handdukar och lakan och hänga upp i torkrummet, torkar visserligen ganska fort men tar ju sådan plats...

hoppas på att det blir tvättmaskin här hemma iaf, så kan man ju boka tvättstugan när man ska tvätta handdukar och lakan på vintern, ananrs vill jag helst av allt torka mina kläder osv utomhus i solen

2011-01-22 @ 14:02:23
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se

tack:) Allt bra idag?

2011-01-22 @ 15:43:31
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 :P

2011-01-22 @ 15:54:10
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: ja så känner jag också nu, men det är inte förrän efter ultraljudet jag började känna så :p innan ultraljudet så hade jag kunnat döda för att få veta könet, men nu tycker jag att det är spännande att inte veta förrän förlossningen :) då får det bli tommie som får veta och se först och så får han säga det till mig istället för att barnmorskan säger det :)

2011-01-22 @ 16:08:29
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: Philippa - 23 och snart tvåbarnsmamma

Sv: haha, vi har tvärtom. Nya torktumlaren torkar INTE handdukarna... hade en omgång handdukar inne i 4 timmar utan någon skillnad, står även varning om att baksidan blir väldigt varm vilket den inte blir, antingen är något felkopplat eller så funkar den inte ordentligt. 1 timme i torkrummet så var de helt torra :-) måste dock ha dörren mellan torkrum och tvättstuga öppen för att snabba på torkningen

2011-01-22 @ 20:11:44
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se

okej vad bra! Samma här. :)

2011-01-22 @ 20:54:26
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-22 @ 21:38:03
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: ja visst är tanken underbar, att de får berätta vilket kön det blev.. och så tänker man deras reaktion, helt tårögd och åååååhh..... :'D jag vill ha maj nu på en gång! :D och som du säger, det går ju alldeles utmärkt att köpa neutralt, :) jag tycker många neutrala kläder är finare faktiskt än de som är blå och rosa t ex :)



ja alltså jag älskar min mage, den är så otroligt fin faktiskt :o den har "perfekt form" och är så len och mysig.. men det är ju ÄN SÅ LÄNGE! jag har ju fått bristningar på höfterna och sen har jag ju faktiskt 14 veckor kvar.. men jag är förvånad över att jag inte fått bristningar innan.. eftersom jag blivit så stor så fort och var helt platt innan så borde jag nästan fått mer tycker jag :s men bristningar för mig spelar ingen roll.. en gravid kvinna är en gravid kvinna och det är det absolut vackraste som finns :) att man får bristningar under en graviditet vittnar bara om att man varit med om något vackert :) sen har ju jag faktiskt fått bristningar över låren, men de syns ju inte när man tar magbilder :p eftersom jag redan gått upp 14kg så har allt satt sig där, som vanligt -_-' på mig sätter det ju sig på underkroppen när jag går upp i vikt, så det är synd.. men man får leva med att se ut såhär så får man göra något åt det efteråt :)



fan va lång kommentar det blev, sorry :p

2011-01-23 @ 10:31:26
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: ja men sandra, vet du vad man gör då?? då ljuger man! :D får du inga bristningar nu och någon skulle kommentera din kropp senare så säger du bara "och hur snygg räknar du med att man ska vara efter att ha fött barn?" :D man får faktiskt dra till med lite vita lögner ibland, du får ljuga så du tror dig själv.. allt för att höja självkänslan några centimeter, då är det okej ;)

2011-01-23 @ 13:36:56
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: ja men skit i vad andra säger :p det är bara säga till dom som känner dig att dom sett i syne hittills ;)



ja det där setet är så sött! :D

2011-01-23 @ 14:54:42
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: haha ja det måste ju helt klart provas i alla fall! :D men hörru, är less på att läsa samma inlägg nu varje gång man kommenterar, UPPDATERA! :D och du, det är söndag idag.. du byter vecka, det betyder MAGBILD! :D :D :D

2011-01-23 @ 15:11:38
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: madeleine - blivande mamma

haha men pucko, det står fortfarande gravid i vecka 19 XD

2011-01-23 @ 15:12:32
URL: http://majmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback