Måste bara klargöra..

2011-06-28 14:43:38 Gravid med Leon
» Kommentarer(9) «


Nu när jag läser mina inlägg så får man uppfattningen av att jag är less på att vara gravid och att jag bara vill att det ska vara över. Det är inte riktigt så jag menar, att jag gått över tiden med 10 dagar är för mig ingen stor grej egentligen utan det är grejen att jag närmar mig "igångsättnigs-stadiet" som gör att jag mår såhär.

Jag tycker inte att det är jobbigt att jag gått över tiden just för att jag får vänta ännu längre, utan jag tycker att det är jobbigt att ha i baktanke hela tiden att det kanske blir igångsättning. Jag får ångest bara jag tänker på att behöva bli igångsatt, jag vill verkligen att kroppen ska få sköta det själv och att bebisen ska sätta igång det. Jag känner att jag blir besviken på mig själv och på min kropp, undrar om det är något fel eftersom att det inte sätter igång.

Blir det igångsättning så hoppas jag innerligt att jag öppnat mig så pass att de kan ta hål på hinnorna så vattnet går och förhoppningsvis kommer värkarna igång av sig själva då. Jag vill inte ha värkstimulerande dropp!

Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Förstår att du känner så och läser man många andra bloggar så gnäller de över att ha gått över 1 dag.. Tycker inte du ska bli besviken om du behöver bli igångsatt även om det skönaste hade varit att det kommit igång av sig själv.



Håller en tumme för att det startar av sig själv nu i dagarna :D

2011-06-28 @ 15:47:25
URL: http://mammacherie.se
Postat av: evelina

Blir det igångsättning så är du inte sämre för det :)

2011-06-28 @ 15:47:50
URL: http://evelinaslillablogg.blogg.se/
Postat av: Evelina - BF 5 juli

Jag förstår din frustration, men de är inget "fel" på dig!!! Bebis gillar bara sin mammas mage VÄLDIGT MYCKET ;) Jag hoppas det ordnar sig för dig! Ta hand om er... styrkekram

2011-06-28 @ 16:13:12
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Angelica vecka36

Hoppas det sätter igång av sig själv, önskar er lycka till och att allt går bra, hur det än blir! Har ni prövat något som sägs sätta igång ? (.

2011-06-28 @ 16:22:04
URL: http://tweju.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till My ♥

Det är klart man vill att kroppen ska sköta det själv, jag ville inte ha igångsättning, ås jag vart glad över att värkarna satte igång av sig självt, även om jag trodde att jag skulle vara gravid för alltid. Men jag förstår dina tankar, och du har all rätt att tänka och känna som du gör. Hoppas bebis vill kika ut innan :)

2011-06-28 @ 18:42:18
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: amanda

det verkar som både du och jag hade fel på dag :P vi får hålla tummarna för i morgon istället ;D

2011-06-28 @ 18:47:06
URL: http://amandaida.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa <3

Förstår din oro där! Jag ville inte heller bli igångsatt.



Men jag önskar dig all lycka till, och jag håller tummarna att du slipper igångsättning!

2011-06-28 @ 21:31:10
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Coquina

Jobbigt att vänta men snart är det dags ska du se =) Ny tävling på min matblogg där du kan vinna fina vinster från Bambino till bebisen i magen =)

2011-06-28 @ 23:41:28
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Förstår precis dina känslor - känner nämligen exakt det samma. Hade BF den 20/6 men lillfisan är fortfarande kvar i magen. Trodde aldrig att det ens skulle vara tal om igångsättning så just nu känner jag mig lite rädd, ledsen och ja.. besviken på hela situationen. Önskar för allt i världen att jag åtminstone är så pass mogen att de slipper lägga gel på livmodertappen och istället kan gå rakt på fosterhinnorna.

2011-06-29 @ 21:10:15
URL: http://enannandelavstockholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback