Blää

2011-03-24 08:34:18 Vardagligt
» Kommentarer(8) «


Blir så trött på små barn och framförallt föräldrar som inte vet lite vett. Jag var precis ute med Hugo och han satt sig och skulle börja bajsa, då kommer en liten unge som börjar springa emot Hugo där han sitter. Ungens mamma står en bit bort och borde se mycket väl att Hugo bajsar, och då kanske det inte är så lämpligt att låta ungen springa emot honom. Hugo blir rädd och börjar skälla och ungen frågar "brukar den där hunden bitas?". Mamman säger fortfarande ingenting, och jag blir så jävla irriterad. Jag berättar att hunden är rädd och att man inte får springa emot hundar hur som helst. Sedan går jag därifrån och Hugo fick inte ens göra sina behov ifred.

Föräldrar borde lära sina barn lite mer om hur man beter sig när man träffar hundar. Hugo är livrädd för barn just för att det har varit miljoner ungar som sprungit emot honom och kastat sig ner för att klappa honom. Jag är inte den som vill stå och skrika på andras barn heller, men jag blir så jävla irriterad. Det är ju jättekul att ha en hund som är livrädd rädd för barn.. not.

Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Har haft samma problem, speciellt då Charles var minde och så jätte söt. Alla ville klappa och tillslut blev jag trött på det för han förväntade sig att alla skulle klappa han efter det..



Gick även förbi ett gäng ungar, mammorna hade placerat de utanför en affär medan de var där inne och handlade barnen var 7 st i åldrarna 2-6 tror jag ungefär. När jag paserar så skriker de efter Charles, springer efter, sparkar mot honom och drar han i svansen. Då kan jag säga att jag inte var så trevlig

2011-03-24 @ 09:17:33
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/gravid
Postat av: Emmy- Mamma till Jack och Link



Ja suck, vad säger man liksom.

2011-03-24 @ 11:12:33
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Evelina

Barn glömmer fort vad man lärt dem

2011-03-24 @ 14:05:08
URL: http://evelinaslillablogg.blogg.se/
Postat av: Magda - Mamma till Elliot

Skrik på bara! Föräldrar borde lära sina barn sånt. Precis som om det kommit en annan hund och attackerat Hugo så hade du ju gjort nåt åt det om inte ägaren brydde sig, typ sparka den andra hunden. Ja, du behöver ju inte sparka ungarna kanske men du fattar nog ;)

2011-03-24 @ 15:32:05
URL: http://momalicious.se
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Ja min är också liten (jack russel, lågställd) och det är klart att man säger ifrån. Man försvarar ju sin älskling, det är precis som om man skulle gå fram till folk och säga till dem att de har en ful unge. Min hund är mitt allt och han betyder lika mycket som barnet kommer göra :)

2011-03-24 @ 15:36:21
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/gravid
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Haha här är det lika dant :) Men han börjar vänja sig som tur är :P

2011-03-24 @ 16:33:07
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/gravid
Postat av: tove

fan va störigt!

2011-03-24 @ 23:38:21
URL: http://tovediana.blogg.se/
Postat av: toffs

sådär störiga finns det även vuxna som är. och min svarar gärna upp, jag tror inte han skulle backa för att bitas om någon kom alltför nära honom för fort...

2011-03-25 @ 17:45:22
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback