Buff buff

2012-04-04 22:54:29 Vardagligt
» Kommentarer(4) «


Bebis i magen har sen några dagar tillbaka börjat göra sig till känna genom att sparka och ha sig där inne. Jag tänker tillbaka på när jag var gravid med Leon och nu börjar det verkligen gå upp för mig att jag får uppleva en graviditet igen.
När jag var gravid med Leon så var det bara halsbrännan och allt vatten jag samlade på mig som faktiskt var jobbigt. Jag är så otroligt glad att jag slapp extremt illamående, foglossning och såna fruktansvärt jobbiga saker under graviditeten med Leon. Än så länge har även denna graviditet varit problemfri, lite illamående och trötthet men vad är det egentligen?

Det absolut bästa med att vara gravid är att få känna bebisen sparka och få bekräftat att man faktiskt har ett liv i magen. Jag njuter av varje liten buff jag får från bebis nu och kommer på mig själv att bara le när jag känner det, helt underbart. Tänk att jag ska bli tvåbarnsmamma, att jag ska få gosa med en liten nyfödd och följa en till individs utveckling? Jag kan knappt förstå det, det är så stort!

Jag längtar mer och mer till ultraljudet nu när det börjar närma sig. 9 dagar kvar idag! Jag hoppas att allt ser bra ut och att vår lilla bebis är frisk och mår bra <3


Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh fina magen. Nu blir jag gravid-sugen :) älskade min mage..

2012-04-04 @ 23:59:59
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: mammaTEA

Härligt med sparkar!

2012-04-05 @ 02:51:41
URL: http://mammatea.se
Postat av: Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Åh, så mysigt! =)



Vad hittar ni på idag då?

2012-04-05 @ 06:33:13
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se/
Postat av: Marie - mina dagar i ord och bild ♥

Åh mysigt :D

2012-04-05 @ 10:33:34
URL: http://lifebymarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback