Tvättat små kläder

2012-08-08 20:50:25 Gravid med Lova - Magbilder ♥
» Kommentarer(5) «


Idag har jag tvättat alla dom minsta bebiskläderna som jag hämtade upp ur förrådet igår. Imorgon tänkte jag börja packa bb-väskan lite, även om det är några veckor kvar och jag räknar med att gå över tiden denna gång så känns det lika bra att bocka av det. Och så länge jag håller mig sysselsatt så kan jag få dagarna att gå utan att behöva säcka ihop bland alla tankar och känslor.

Jag var även och köpte en soffgrupp idag som får stå i förrådet nu tills jag fått en lägenhet och ska flytta härifrån. Jag ska försöka göra bort så mycket som mjöligt när det gäller inköp till lägenheten nu innan bebis kommer, för det lär inte finnas mycket tid eller ork till det med en nyfödd. Även om jag fortfarande inte vet när jag får en lägenhet eller hur länge det är kvar innan jag kan flytta så vet jag ju att det kommer bli av, förr eller senare, så då är det lika bra att redan nu köpa möbler och liknande. Det är ju ett helt nytt hem som ska fyllas från noll.

Jag är glad att jag har världens bästa svärföräldrar (om man nu fortfarande kallar dom för det?) som ställer upp för mig. Ni är underbara <3


Kommentarer
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

mysigt att de närmar sig med stormsteg :)

2012-08-09 @ 20:19:26
URL: http://evelina84.blogg.se
Postat av: Martina

Låter klokt att göra färdigt så mycket som möjligt redan nu och att hålla sig sysselsatt så att ledsnaden inte får allt för stor plats. Skönt också att du har bra svärföräldrar som hjälper dig.

2012-08-09 @ 21:25:24
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: Martina

Låter klokt att göra färdigt så mycket som möjligt redan nu, och att hålla sig sysselsatt så att ledsnaden inte tar allt för stor plats. Skönt att du har bra svärföräldrar som hjälper dig.

2012-08-09 @ 21:30:51
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: Martina

Låter klokt att göra färdigt så mycket som möjligt redan nu. Och att hålla sig sysselsatt så att ledsnaden inte tar allt för stor plats. Skönt att du har bra svärföräldrar som hjälper dig.

2012-08-09 @ 21:31:56
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: lillgarden.blogg.se

Vad härligt att läsa om svärföräldrar som ställer upp! :)

2012-08-11 @ 15:46:25
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback