20 bast

2012-12-31 21:32:40 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Nyårsafton och min födelsedag. Nu är tonåren över och jag har blivit 20, galet.
Idag har jag blivit bjuden på god mat av mamma och nu är jag redo för lite tid ifrån mammarollen. Hoppas på att ha riktigt roligt ikväll!


God jul

2012-12-25 14:56:21 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


Jag ville passa på att önska er en god jul. Vi är i Kramfors hos min familj och nu är julen överstökad. Verkligheten har kommit ikapp mig igen och jag har lyckats snubbla ner i ett nytt svart hål. För att prata klarspråk, utan metaforer, mår jag inte särskilt bra.

Snart börjar ett nytt år och jag hoppas att 2013 blir ett bättre år än vad 2012 varit. Jag hatar alla känslor och det tar alldeles för mycket energi att vara nere.


Leons rum

2012-12-20 16:07:55 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Vad skönt det är att slippa det rosa golvet Leon hade på sitt rum. Nu fattas bara dom nya tapeterna och lite saker att få upp på väggarna :)


Hallen

2012-12-19 19:18:51 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


Snart är allt färdigt med golvläggninen. Det är bara listerna i köket kvar och sedan kan jag äntligen få ställa tillbaka möblerna på sina rätta platser.
Hallen har fått tillbaka sina möbler iaf och jag är hemskt nöjd med det nya golvet. Efter att vi kommer tillbaka från Kramfors ska hallen få nya tapeter, köket ska få en fondvägg och även Leons rum ska tapetseras. Längtar tills allt är klart, men när det gäller inredning blir man nog aldrig helt färdig :)

Så här blev det i hallen. Stort lyft att bli av med det beigefärgade golvet!


Nya golv, kvalitetstid och kaos

2012-12-18 21:44:30 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Här hemma är det smått kaos. I måndags började dom med golvläggninen här hemma och det blir troligtvis klart imorgon. Vi har fått hålla oss borta dom här två dagarna, från tidig morgon till middagstid. I måndags var vi på julavslutning på öppna förskolan och idag hade jag kvalitetstid med Leon. Lova var med Erica medan jag och Leon härjade loss på Leos Lekland. Väldigt välbehövligt att få spendera lite tid med bara Leon :)

När man sedan kommer hem och möts av kaoset kommer verkligheten ikapp. Det är stökigt utav bara fan här hemma och jag kan knappt bärga mig innan jag får ställa allt till rätta.
Innan torsdag ska jag hinna med att posta alla julkort, det är en del jobb när man har två barn att ta hand om på samma gång. Sedan har jag sålt ett gäng barnkläder som ska packas, vägas, skriva adresser på och sedan postas. Puuh

På fredag kommer min bror och hans flickvän, jag längtar så jag nästan spricker. Dom har aldrig träffat Lova och sist vi träffades var i juli, alldeles för längesedan med andra ord. På söndag åker vi till Kramfors och jag känner mig så stressad över allt jag måste hinna med innan dess. Jag hoppas att jag hinner med allt utan att behöva stressa sönder mig själv.

Ett litet avbrott från all stress hade jag iaf tänkt hinna med. Jag och min underbara vän Erica ska ut på lördag. Första gången på väldigt länge och jag hoppas att det kommer bli lika roligt som jag tror att det kommer bli! Helt barnfri och bara få vara Sandra en stund.


Tänka efter före?

2012-12-17 06:32:43 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


God morgon. Barnen sover fortfarande men jag är vaken ändå, ingen vits att somna om då jag måste gå upp snart. Om en timme kommer det folk hit som ska börja lägga golv i köket, hallen och i Leons rum. Jag har ingen aning om vi ens kommer kunna sova här och jag har inte heller någon aning om var vi ska ta vägen klockan halv 8 på morgonen. Det är även tänkt att jag ska hinna duscha och göra mig klar, och få färdigt barnen innan dess. Lycka till Sandra!

Det ska iaf bli väldigt skönt när dom är färdiga med golven. Efter det kan hallen och Leons rum tapetseras, och jag kan få börja trivas ännu mer i mitt hem.


Första skrattet

2012-12-11 13:24:42 Lova 0-3 månader ♥
» Kommentarer(2) «


Dagen innan sin 3månadersdag skrattar Lova högt för första gången. Självklart var det bland det finaste jag hört och det gjorde min dag.
Vi var på öppna förskolan i stan och jag skulle byta Lovas blöja så vi befann oss inne på toaletten. Leon fick syn på den röda signal-knappen och kunde såklart inte motstå att trycka på den. Det började tjuta och blinka, varpå jag säger åt honom och trycker på återställningsknappen. Jag fick säga åt honom x antal gånger eftersom att han gärna ville trycka igen. Tydligen tyckte även Lova att det var roligt, varje gång jag sa "nää Leon!" så började hon skratta.


Sprutor

2012-12-10 21:26:19 Leon 0-3 månader ♥
» Kommentarer(2) «


Blogg.se-appen har inte samarbetat på senaste men nu verkar det fungera igen. Imorgon ska vi till BVC med Lova för första vaccineringen, hon blir ju 3 månader på onsdag. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det men jävlar vad tiden går fort.
När jag kollar på bilder från då hon var nyfödd så kan jag knappt tro att det är samma bebis. Hon har blivit så stor redan, även fast hon bara är 3 månader gammal. Hon är så medveten om allt runt omkring sig, stadig och stark. Jag kan inte föreställa mig att hon snart kommer börja rulla runt, krypa, äta mat och allt sånt där. Det är så fantastiskt att få vara med och se hur en liten bebis växer och blir till ett barn.

Hon har börjat suga på tummen också, så otroligt gulligt! Och Leon, han har lärt sig att klättra. Numera hämtar han en stol för att nå dit han vill, inga lugna stunder här hemma med andra ord. Barnen kan driva mig till vansinne ibland men dom är helt fantastiska. Mina älskade barn, de absolut bästa som finns <3


Ögonläkaren och punktering

2012-12-06 20:40:32 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Igår var vi på ögonmottagningen för att följa upp Leons skelning. Jag har fått punktering på min älskade åsna så Lova fick åka sjal och Leon sittvagn som hans pappa skaffat. Oturligt nog så somnade Leon i vagnen när vi satt på bussen så jag var tvungen att väcka honom när vi kom fram till sjukhuset. Han var ledsen och ville inte låta sig undersökas. Vi kom iallafall fram till att han skelar mest på vänster öga och ögonläkaren trodde att han har nedsatt syn på det ögat. Så jag fick i hemläxa att sätta lapp för det högra ögat och uppmärksamma om han blir påverkad av att bara kunna se med vänster. Ny tid i januari så får vi se hur det går då.

Det är jobbigt när han är så liten och man inte riktigt kan förklara allt. Man vill ju hans bästa, såklart. Men vad jag märkt så verkar han inte besvärad av skelandet, men det måste ju ändå följas upp.


Äntligen

2012-12-02 19:24:48 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


Jag har varit utan telefon i nästan två veckor, Leon gav den en dusch nämligen. Nu har jag iaf äntligen fått låna en telefon och det känns väldigt skönt.

Vi har redan klivit in i december månad och jag förstår inte var tiden tar vägen. Det har hunnit gå 5 månader sedan min värld rasade. Månaderna har försvunnit så snabbt, ändå minns jag det precis om det hände alldeles nyss. När jag ser tillbaka så ser jag inte vad jag gjorde igår eller förra veckan, jag ser den där dagen och det är det enda som etsat sig fast i mitt minne. Nu när det börjar gå mot juletider påminns man ännu mer om att saker inte är som man önskade.