Haha

2012-05-31 21:19:31 Vardagligt
» Kommentarer(1) «



Leon äter

2012-05-31 13:27:29 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Leon får numera äta själv i stort sett hela tiden och är inte överförtjust i att bli matad. Det blir kladdigt men det ska ju vara bra för utvecklingen att låta dom styra ätandet själv, det är inte mer än att torka upp efteråt :) Här äter han pannkaka med grädde och fruktpuré.


Fyndat igen

2012-05-30 12:13:41 Inköp
» Kommentarer(3) «


Idag blev det en andra sväng till Skokanonen som har konkursrea. Jag fyndade tre par skor för 324 kr! Ett par med kilklack, ett par jättesöta tygskor och ett par uggs med rejäl sula att ha när det börjar bli kallt igen. Väldigt nöjd är jag! Sist jag var där hittade jag bara ett par skor till mig själv och ett par converse till Christoffer.


Bugaboo Donkey

2012-05-29 21:33:29 Inköp
» Kommentarer(3) «


Igår beställdes en Bugboo Donkey och jag är galet glad! Jag har inte provkört någon dock men är faktiskt inte rädd över det längre. Jag har ju en Bugaboo Cameleon nu och enligt många är Donkeyn som en Cameleon fast tusen gånger bättre. Jag älskar ju Camen men är rätt övertygad om att nya vagnen kommer att ta mig med storm. Jag längtar otroligt mycket tills den kommer!

Det bästa av allt är ju att jag inte behöver vänta tills bebis är född innan jag kan använda vagnen eftersom att den går att göra om till singelvagn. Så nu blir det städning och putsning på Camen som kommer att säljas!


BVC

2012-05-28 22:20:22 Leon - Vikt & längd
» Kommentarer(3) «


Idag var vi på BVC för första gången sedan i februari, det var med andra ord på tiden. Jag som trodde att Leon vägde över 10 kg blev faktiskt lite paff när vågen visade 9985 gram, det är ju inte långt ifrån 10 kg men ändå. Så sedan februari har han gått upp ca 700 gram, det märks att det börjat plana ut nu när han blivit så rörligt.
På längden hade han vuxit 4 cm och är nu 73,5 cm lång.

Det blev även en del frågor i syfte att se hur han ligger till i utvecklingen, och då kom vi fram till att Leon är ett välutvecklat liten charmtroll :-)


För mycket

2012-05-26 23:30:30 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


Jag är så jävla trött på att känna mig ensam..


Tacos

2012-05-26 19:18:34 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det tacos till middag här hemma. Leon fick en egen tallrik att äta ifrån vilket var väldigt uppskattat. Det blev lite städning att göra efteråt men nöjt barn, nöjda föräldrar. Det blev mest trummande med skeden till en början men en del åkte faktiskt in i munnen. Sedan hur mycket som hamnade på golvet i samband med att tallriken åkte ska vi inte tala om ;)


Frissan

2012-05-25 14:37:04 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


Idag var jag och klippte mig inne i stan. Väldigt skönt att göra något för sig själv, och att någon håller på att pyssla med ens hår är ju också ruskigt skönt. Vanligtvis brukar jag vara tråkig och bara klippa topparna, jag vågar aldrig testa något nytt. Så idag bröt jag det mönstret och gjorde en sidecut, väldigt modigt av mig tycker jag!

Jag blev riktigt nöjd faktiskt och ångrar mig inte alls. Nu ska jag bara färga utväxten så ser det förhoppningsvis ännu bättre ut sedan :)


Dagens instagram-bilder

2012-05-24 16:49:20 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Ni som inte följer mig på instagram redan, gör det! ettplussett heter jag där och lägger dagligen ut bilder från vår vardag.

Kan berätta att jag är på bättre humör idag. Lägenheten är städad och nu är det bara all tvätt som återstår, samt rensning på balkongen och vinterkläderna ska åka ner i förrådet.


Bombnedslag

2012-05-23 20:51:43 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Åååh vad jag blir trött av att se hur det ser ut hemma hos oss just nu. Det ligger grejer precis överallt, allt från russin till kläder och kastruller. Och det är inte bara i ett rum heller utan i alla rum. Leons säng har blivit förvaring och är full med kläder och annat skit, badrummet är fullt med tvätt och leksaker på golvet, i hallen ligger miljoner skor, tidningar och kläder osv osv osv.

Det är jävligt svårt att hinna med att röja undan allt när man är hemma själv med ett vilddjur på snart 11 månader. Ser han att jag stoppar in något i ett skåp t ex så är han där två sekunder senare och drar ut det + lite till igen. Jag har dessutom börjat få ont i nedre delen av ryggen, har haft det i snart två veckor och det verkar inte vilja ge med sig. Det tar på krafterna att vara gravid och bära runt på ett barn utanför magen också.

Någon som vill komma hit och städa? Jag vill ha ett rent och välorganiserat hem, utan en massa saker som ligger över hela golven.


Turkiet

2012-05-23 19:29:51 Vardagligt
» Kommentarer(6) «


Här kommer lite randombilder från Turkiet-resan. Vi hade en trevlig vecka och det var skönt att komma bort från vardagen lite, samtidigt som det är skönt att komma tillbaka till den. Flygresan var hemsk för min del eftersom att jag är flygrädd, fick panik några gånger och fick gråta mot Christoffers axel samtidigt som jag fokuserade på att andas. Ja usch vad hemskt, så som jag känner nu så vill jag aldrig flyga igen.



Bruningen är min bror som vi träffade i Turkiet eftersom att han och hans flickvän också var där :)


















Och som avslut på detta inlägg vill jag bara säga att jag älskar min lilla familj otroligt mycket och att Christoffers familj är fantastiska människor :)

Vecka 25

2012-05-22 11:03:44 Gravid med Lova ♥
» Kommentarer(1) «


Vecka 25 redan, det går snabbt när man redan har en liten att ta hand om! Denna bebis är betydligt mer aktiv än vad Leon var i magen, det lever om i magen nästan hela tiden. Jag är magsovare och nu på senaste har bebis börja protestera bestämt när jag ligger på mage. Hur ska jag kunna sova nu då? :p

Idag har jag även tid hos barnmorskan och vi ska mäta magen för första gången. Jag är ju betydligt större nu än vad jag var med Leon i samma vecka så det ska bli roligt att se hur stor skillnad det är på sf-måttet.


Lite nytt

2012-05-22 11:00:59 Inköp
» Kommentarer(2) «


Igår var jag och Leon in till stan en sväng, ena hans sko är spårlöst försvunnen så var tvungna att köpa ett par nya. Gröna och fina skor hittade vi på Din sko, hittade även ett sött sätt från Newbie på KappAhl som bebis ska få ha om det nu stämmer att det är en lillasyster :)


Bebismage

2012-05-16 19:04:48 Gravid med Lova - Magbilder ♥
» Kommentarer(5) «


Vecka 24


Lite uppdatering från Turkiet

2012-05-15 11:38:47 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


Hej på er. Tänkte bara göra en liten uppdatering från Turkiet. Vi tog oss fram och lever, flygresan var inte så rolig men.. Vi har det bra hittills även om jag tycker att alla turkar är ruskigt jobbiga när dom är så på hela tiden. Vi äter ju middag ute varje dag och längs gatorna är det ett tiotal restauranger på rad och ALLA står och skriker efter en att dom har bäst mat och att vi ska äta där. Ignorerar man dom så skriker dom ännu mer och om man svarar något tillbaka så börjar dom följa efter en för att försöka övertala en om att man ska äta där.

Bränt mig har jag gjort också, efter första dagen efter att vi varit ute och gått. Jag som aldrig bränner mig, det här är andra gången i mitt liv :p

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2241598/images/2012/pic_202655231.jpg" class="image">


Packat och klart

2012-05-12 15:47:28 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Nu tror jag att vi har fått med oss allt inför Turkiet-resan. Planet lyfter ikväll kl 20.45 och jag är så jävla nervös att det inte är sant. Jag är fruktansvärt flygrädd så jag vet att jag mest troligt kommer att sitta med hjärtklappning och panik större delen av resan. Jag hoppas att det går bra iaf och att jag kan hålla mig från att få världens panikattacker iaf.

Vi som ska åka är jag, Christoffer, Leon, Christoffers föräldrar, Christoffers bror och hans flickvän och deras barn snart blir 3år. Vi är med andra ord 6 vuxna och 2 barn som åker och det är till Alanya vi ska.




Kramfors

2012-05-09 14:13:09 Vardagligt
» Kommentarer(2) «


9 timmars bussresa att stå ut med idag. Vi åker ju till Turkiet på lördag och någon måste ju passa Hugo, vilket min mamma ska göra. Lite jobbig att konka på barnvagn, packning, babyskydd och hund när man är själv. Som tur är så är några människor hjälpsamma iaf, hoppas jag har lika tur med det hela dagen då vi måste göra två stycken bussbyten också.

(det här inlägget skulle ha kommit upp i måndags, men appen suger..)


Vill ha!

2012-05-06 18:26:42 Vardagligt
» Kommentarer(7) «





Detta underbart söta set skulle jag vilja ha om det är en lillasyster i magen. Visst är det fint?!

Spis

2012-05-06 13:39:50 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Vi har äntligen fått spisen hemkörd och inkopplad så här ska lagas massor med mat. Idag gjorde jag ris och korvstroganoff till lunch, och det blev en hel del över till matlådor till Christoffer. Leon gillade det också, vilket såklart är ett plus :)


10 månader

2012-05-03 22:30:09 Leon - 9-12 månader ♥
» Kommentarer(3) «


Mammas lilla stora älskling blev ju 10 månader idag. Tänka sig att han fyller ett år snart! Och om 4 månader är det beräknat att han ska bli storebror?! Det är ju helt galet och underbart.

Kärleken för ens barn bara växer och växer för varje dag som går, hela tiden undrar man om det verkligen kan bli större än så här och ja det blir det. Att se sitt barn utvecklas och lära sig nya saker, visa sin personlighet och sina känslor allt tydligare, det är helt fantastiskt. Det märks verkligen hur denna lilla människa mer och mer börjat bli en egen personlighet, en bestämt sådan ;)

Även fast han (och vi) har det lite jobbigt just nu med separationsångest och är i en gnällperiod så finns det inget bättre än att få spendera hela dagarna med världens bästa Leon. Ja herre min skapare vad jag älskar mitt barn!


Matvägrare

2012-05-02 13:58:58 Leon - 9-12 månader ♥
» Kommentarer(1) «


Leon har vägrat äta sin barnmat i två dagar nu, detta i samband med att vi börjat med välling. Fick han välja skulle alla mål ersättas med välling men riktigt så kul ska vi inte ha det.

Tänk att man kan gå från att ha totalvägrat flaskan trots miljoner försök till att inte vilja ha något annat? Knäppis ;)

Plockmat går ner dock och eftersom att vi inte fått någon fungerande spis än så får man improvisera. Lite leverpastej, lite korv, lite tomat och lite ost. Så länge han äter lite så är jag nöjd :)


Grönt är skönt

2012-05-02 13:26:24 Leon - 9-12 månader ♥
» Kommentarer(2) «


Buggan fick en ny look idag. Grön sufflett och grönt sittdelstyg som jag budat hem från Tradera :-) Det är så roligt att enkelt kunna ändra utseende på vagnen och variationerna är ju en del. Synd att man inte är miljonär säger jag bara!


Skaloverall och utomhuslek

2012-05-01 20:20:49 Leon - 9-12 månader ♥
» Kommentarer(3) «


Idag åkte jag och Leon in till stan en sväng för att köpa en skaloverall och ett par vantar till honom. Det följde även med en matchande mössa och två par leggings till mig själv. När vi kom hem igen så fyllde vi på Leons mage med lite mat innan vi gav oss ut för att leka. Det var första gången han lekte utomhus på backen och han uppskattade det verkligen, värmande att se :)

Vi hade tur att några andra barn lämnat sina leksaker i sandlådan så Leon hade något att leka med.