<3

2012-09-30 12:49:39 Vardagligt
» Kommentarer(1) «Pustar ut lite

2012-09-28 20:42:07 Vardagligt
» Kommentarer(4) «


Det märks att det är en stor omställning för Leon att det finns en till liten människa i våra liv nu, han har blivit en annan människa känns det som. Han har börjat slåss, dra i håret, rivas och bitas. Det spelar ingen roll vad eller hur man säger till honom och jag tycker att det är otroligt svårt att veta hur jag ska hantera det. Tålamodet testas några gånger om dagen kan man ju säga. Det märks också att det är pga Lova han beter sig så, för på morgonen när han vaknat så ligger hon oftast fortfarande och sover så jag och Leon får en stund för oss själva. Då när det bara är han och jag så är han "som vanligt" men så snart hon vaknar och jag hämtar henne så börjar han. Han vill ju garanterat ha uppmärksamhet, vilket han också får men tydligen inte tillräckligt :/ Jobbigast är nog att han ger sig på Lova och ska slå henne.

Jag hoppas att det här beteendet är övergående, att han bara behöver vänja sig. Det är ju klart att det är konstigt att någon till helt plötsligt ska ta min uppmärksamhet och att det inte bara är 100% fokus på honom längre.


Åkpåsar och nya skor

2012-09-28 12:30:00 Vardagligt
» Kommentarer(8) «


Igår beställde jag varsin åkpåse till barnen och ett par matchande vantar till Lova. Jag velade mellan en svart och vit åkpåse till Leon, den vita hade egentligen matchat Lovas bäst men det känns inte så praktiskt med vitt. Svart funkar ju alltid och den var fin den med! Båda åkpåsarna kommer från Elodie Details och jag beställde dom från Babyshop.se :)
 

 
Leon fick även ett par skor av farmor och farfar igår. Nu fortsätter jakten efter en overall!
 

Kontrakt

2012-09-26 20:29:22 Vardagligt
» Kommentarer(4) «


Idag var jag och skrev under kontraktet för lägenheten och på måndag får jag hämta nycklarna. Jag har inte ens börjat packa, kanske vore på tiden att man gör det. Lite svårt att hinna med dock med två små, vet inte ens var jag ska börja. Nåväl, det löser sig i slutändan.

Jag sa hejdå till mitt röda hår idag, det blev inte särskilt långvarigt och nu är det brunt igen (med lite röda skiftningar). Rödfärgen tvättas ur så snabbt och blir tråkig så jag tröttnade. Sen så "behöver" jag inte vara rödhårig längre, jag blev det av fel anledning sist.

Leon somnade för ungefär en timme sedan och Lova har precis somnat. Jag ska passa på att stänga ögonen jag också, dröjer nog inte länge innan jag blir väckt igen. God natt!Trött

2012-09-25 08:00:47 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Inatt hade Lova ont i magen så hon sov väldigt oroligt och var vaken en bra stund mitt i natten. Hon är även snorig och har slem i halsen så det stör henne också. Jag fick inte särskilt mycket sömn med andra ord, lagom till när Lova somnat om vaknade Leon så då var det bara upp och hoppa. Inte konstigt att man är yr hela dagarna!


Mina fina

2012-09-23 14:23:57 Vardagligt
» Kommentarer(5) «Promenad

2012-09-22 20:03:19 Vardagligt
» Kommentarer(8) «


Det är lite mer omständigt att ta sig ut med två barn istället för ett, särskilt när man måste upp och ner för trappen och ta ett barn i taget. Men jag får vansinnigt dåligt samvete om vi bara är inne hela dagarna, Leon blir rastlös av att leka med samma saker och då blir han gnällig och missnöjd. Så idag tog vi oss ut en sväng så han fick springa av sig, han älskar verkligen att få gå själv. Han lyssnar däremot inte något på mig utan vill gå sin egna väg, vem bryr sig om var mamma är liksom. Jag får i princip springa ikapp honom för snabb är han! Lova sov skönt i vagnen under tiden vi var ute, tack och lov. Igår fick jag nämligen stå mitt ute i skogen och amma henne, samtidigt som jag skulle hinna hänga efter Leon som utforskade omgivningen :p
 

Leon säger Lova <3

2012-09-19 09:05:21 videor
» Kommentarer(7) «


Älskade underbara barn!


Lite bilder

2012-09-18 12:50:43 Vardagligt
» Kommentarer(4) «


Slänger in några bilder från telefonen :)


Stor och Liten

2012-09-16 19:09:56 Vardagligt
» Kommentarer(6) «


Det är inte lätt att få båda på samma bild! Och ja, Leon har snott tutten som jag köpt till Lova, men hon vill ändå inte ha den..
 Bilder på Lova

2012-09-15 15:41:33 Vardagligt
» Kommentarer(8) «


Lägger in några bilder lite snabbt medan tiden finns!
 

 
Vi kom hem från BB igår. Leon är sjuk och har feber så han är inte på världens bästa humör vilket gör saker och ting lite jobbigt, men det funkar. Lova sover mest hela tiden, och äter såklart. Vi var på BB idag igen för att göra PKU-testet och det gick finfint. Hon vägde 3450 gram nu så bara 10 gram under födelsevikten, tummen upp från barnmorskorna.
 
Leon tycker att Lova är intressant på avstånd, dvs när hon inte är i min famn. När jag bär henne så blir han ledsen ibland, så lite svartsjuka visar han. Men det blir nog bättre om några dagar, när han vant sig. Han vet ju inte att mamma har varit gravid, varför jag var borta i några dagar och varför jag helt plötsligt har med mig någon när jag kommer hem igen.

Saknar lilleman

2012-09-14 08:13:22 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Vi är fortfarande kvar på BB och Leon kom aldrig och hälsade på igår pga att han är lite förkyld. Nu har jag varit ifrån honom i över två dygn och det känns i mitt hjärta kan jag tala om.

Först ikväll efter kl 20:20 när Lova blivit två dygn gammal kan PKU-testet göras så om jag vill åka hem idag måste jag isf komma tillbaka imorgon för att göra testet, eller åka hem sent ikväll efter dom har gjort det. Vi ska även få en tid till en läkarundersökning på måndag eller tisdag då vi ska tillbaka hit. Dom tycker att det är bäst om jag stannar tills imorgon bitti så jag slipper åka tillbaka för PKU-testet och för att slippa åka hem sent på kvällen. Men jag vet inte om jag orkar vara här en dag till, det är fruktansvärt långtråkigt och jag bara måste få vara med min Leon. Hmm..


En liten Lova

2012-09-13 06:54:30 Vardagligt
» Kommentarer(31) «


Igår kväll kom en liten Lova till världens. Förlossningen var segstartad men när det väl kom igång så gick det undan. Det var en helt otrolig upplevelse att för första gången känna samarbete med kroppen, jämfört hur det blev med Leon då kroppen inte alls var med på noterna.

Lova föddes igår, 12 september, kl 20.20 och hon vägde 3460 gram och var 53 cm lång. Hon har mörkt hår och är fantastiskt vacker, längtar så efter att få visa henne för sin storebror. Leon är hos sin farmor och farfar och så här länge har jag aldrig varit ifrån honom förut. Jag saknar honom verkligen jättemycket! Jag hoppas att vi kan åka hem redan idag så jag får vara med min prins också, annars kommer han iaf hit och hälsar på idag.

Jag får försöka knåpa ihop en förlossningsberättelse när jag finner tid till det!


BF

2012-09-09 14:09:01 Gravid med Lova - Magbilder ♥
» Kommentarer(10) «


Då har vi nått självaste bf-dagen. Inga känningar alls och ingen bebis i sikte. Tro hur länge man går över denna gång! Men att tänka att det som längst är två veckor kvar känns läskigt som satan. Jag är så nervös så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Hur ska förlossningen gå, hur ska det gå när Leon träffar bebisen första gången, hur ska vi få ihop vardagen när den redan nu bjuder på en del prövningar? Ja, frågorna är många och jag är ärligt talat livrädd. Jag har målat upp en skräckbild av hur allt bara är kaos så jag hoppas att bilden jag har i huvudet är många gånger värre än vad det faktiskt kommer att bli. Redo kommer jag ändå aldrig att bli utan det är bara att hänga med när det svänger!


En magbild

2012-09-06 22:40:57 Gravid med Lova - Magbilder ♥
» Kommentarer(3) «


Tagen igår


Fixerad

2012-09-04 13:54:43 Vardagligt
» Kommentarer(10) «


Idag var jag hos barnmorskan och bebis verkar ha fixerat sig nu. 5 dagar kvar till beräknad förlossning och jag hoppas slippa gå över lika länge som jag gjorde med Leon.

Annars då? Saker har nått till en gräns att det inte kan bli värre nu, jag kan inte såras mer och ingen kan göra mig mer illa. Mitt i allt helvete så känner jag att det bara kan bli bättre nu, även om det får ta sin tid. Jag har fått saker svart på vitt och behöver inte älta mer, nu vet jag hur saker ligger till och får gå vidare utifrån det. Jag hoppas inget längre, vilket är skönt.

Nu tänker jag lägga all fokus på mig själv och på mina barn. Jag har världens finaste son, det kan ingen någonsin ta ifrån mig. Snart kommer lillasyster eller lillebror till världen också, så all min energi kommer gå till att räcka till för barnen. Det kommer att fortsätta vara en berg och dalbana men jag kommer att fixa det!


Ikea

2012-09-01 22:17:37 Inköp
» Kommentarer(3) «


Idag var jag på Ikea med Christoffers föräldrar och köpte en hel drös med grejer till lägenheten. Leon spenderade dagen med sin pappa så jag fick tid att sakna honom lite.

Nu är det inte mycket kvar som behöver köpas och det känns bra att ha det mesta klart innan det är dags att flytta in. Tills dess får alla grejer ligga ute på balkongen innan det ska bäras härifrån igen!