Stor och Liten

2012-09-16 19:09:56 Vardagligt
» Kommentarer(6) «


Det är inte lätt att få båda på samma bild! Och ja, Leon har snott tutten som jag köpt till Lova, men hon vill ändå inte ha den..
 



Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Känner igen det. Både att få båda på samma bild och napptjuven ;)

2012-09-16 @ 20:22:52
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Martina

Fina dom är! Storabror och lillasyster. Tänk vad du klarar mycket. Helt fantastiskt. Heja dig! :)



2012-09-17 @ 09:54:16
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: Martina

Har föresten en bärsjal (brun i trikå) ifall du skulle vilja låna och inte redan har en egen. Vi använde den riktigt mycket när Nour var mindre och man ville ha henne nära men samtidigt ha händerna fria. Säg till i sådana fall.

Svar: Det låter faktiskt som något som skulle kunna underlätta vardagen en del! Är det svårt att knyta den? Jag har fått för mig att det är jättekrångligt :)
Sandra Karlsson

2012-09-17 @ 09:58:32
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: Martina

Första gången tyckte jag att det var lite krångligt sedan gick det mycket lättare. En vanesak. Det finns ju bärselar också men då sitter barnet inte lika bra, tycker jag, (i alla fall när de är så små)och dessutom tynger de mer på axlarna. Du kan ju prova och se om du tycker att det passar dig. Jag tvättar den imorgon eller på torsdag så kan jag komma förbi och lämna den sen när det passar dig.

Svar: Ja men då testar jag gärna :) Det finns ju instruktionsvideos på internet så det ska nog gå bra.
Sandra Karlsson

2012-09-18 @ 21:55:36
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: Martina

Ja precis.
Typ någon av de här:
http://www.youtube.com/watch?v=yzT96VLi7dU
http://www.sjalbarn.se/?page_id=323

Det ser kruxigare ut än vad det är. Själv tycker jag att det är lättare att ta på sjalen framför spegeln i början så man ser vad man gör.

Vi har sovit i stan några nätter men ska tillbaka till Mjölkudden imorgon någon gång (typ eftermiddag/kväll). Kan komma förbi och lämna den då om du vill eller hänga den på dörren ifall ni inte är hemma. Vilket nummer bor du på? Kan också lämna den senare i veckan om det passar bättre. Kram!

Svar: Vi är nog hemma hela kvällen tror jag! Vi bor på 255, en trappa upp. Det står Schylander Karlsson på dörren :) Är vi inte hemma så är vi ute någonstans. Kram
Sandra Karlsson

2012-09-22 @ 23:14:26
URL: http://mestvackert.blogspot.se/
Postat av: Martina

Hej hej! Var förbi tidigare i eftermiddag och knackade på men då var ni kanske ute så jag hängde sjalen på dörrhandtaget. Säg till om du behöver hjälp att knyta den så visar jag gärna. Ha det gott! Trevlig kväll!

Svar: Hej! Jo vi var ute då men jag såg påsen när jag kom hem, tack så hemskt mycket. Och jättetack för bullarna också, vad fint av dig. Hormonerna flödar i kroppen och jag blev himla glad för omtanken. Jag har kollat på lite videos och övat i spegeln, tror det ska gå bra :) Tack igen och trevlig kväll på dig också.
Sandra Karlsson

2012-09-23 @ 19:23:40
URL: http://mestvackert.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback