Valborg

2013-04-30 23:59:01 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Om några minuter klivit vi in i maj månad, sommaren närmar sig! Idag var vi hemma på förmiddagen för att sedan åka in till stan och promenera lite. Leon vägrade sova efter lunchen så han somnade i vagnen först vid 15:30 och sov bara knappt 45 minuter, så han var lagom trevlig på eftermiddagen. Som tur var somnade han utan protest ikväll så det var skönt det iaf!
Vi grillade idag, första gången för i år, satt jävligt fint! Ikväll har jag även fått bli lite ompysslad och den hemska utväxten jag hade är nu ett minne blott.

Nu ska jag lägga armen om min sjuka bebis och hoppas på lite mer sömn än vad jag fått de senaste nätterna. Natti!


<3

2013-04-28 22:49:11 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Våra dagar går upp och ner, minst sagt. Men snart rör vi oss mot Luleå igen och då hoppas jag att trygghet och lugn hittar tillbaka till er mina hjärtan.


Världens bästa Elin och Lovina

2013-04-19 07:39:32 Vardagligt
» Kommentarer(4) «


Sedan vi kom hit till Kramfors så har vi varit med Elin och Lovina så gott som varje dag. Lovina är två månader äldre än Lova och det märks verkligen vad mycket man missar när man inte setts på ett tag.
De första dagarna vi var där verkade det lite jobbigt för Leon och han var inte alls glad. Nu däremot tycker han att det är roligt och jag tror bara det är bra för honom att se att allt inte är hans utan även bebisarna får leka med leksakerna.

Det kommer kännas förjävligt att åka härifrån sedan och inte få träffa Elin och Lovina varje dag. Så som jag känner nu så vill jag inte åka tillbaka till Luleå än på ett tag. Där sitter jag mest bara hemma och blir deprimerad, till skillnad från här då jag får umgås med personer som betyder väldigt mycket för mig.


Viktnedgång

2013-04-14 00:23:55 Vardagligt
» Kommentarer(5) «


Jag försöker göra mig av med onödiga kilon och sedan i oktober förra året har jag hittills gått ner 11 kg. Jag blir glad över att jämföra bilder och se vad som händer med kroppen, det får mig att vilja fortsätta. Det går upp och ner med motivationen men just nu är den på topp!
När vi är här i Kramfors blir det flera längre promenader eftersom att mina föräldrar bor en bit utanför centrum och jag inte alltid kan få skjuts. Det är drygt 5 km till stan så jag har hunnit med några kilometer nu sedan vi kom hit!

Just nu håller jag på med en liten utmaning för mig själv. Under en månad ska jag ge mig fan på att röra på mig ordentligt och äta bra, sedan ska jag jämföra bilder från dag 1 och dag 30. Idag väger jag mindre än jag gjort på flera, flera år och det känns så skönt! Det är lång väg kvar men jag ska ta mig dit, det har jag bestämt mig för. Jag kan och jag vill!

Här är en bild med framgången från oktober förra året fram till mars i år. 5 månader och -10kg:


Long time no see

2013-04-12 06:44:00 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Nu har det blivit en sån där lång lucka i bloggen igen. Vi är iallafall i Kramfors hos mina föräldrar och har varit här i 10 dagar nu. Jag vet inte hur länge vi stannar men det blir nog i några veckor till. Våren är lite tidigare här och jag vill gärna inte komma hem till allt för mycket vinter. Det känns väldigt skönt att veta att under tiden vi är borta så målas alla dörrar i lägenheten vita, så det kommer förhoppningsvis kännas ljust och fräscht när vi kommer hem :)

Idag blir min fina Lova 7 månader gammal. Vi ligger just nu och drar oss i sängen i väntan på att Leon ska vakna. Sedan blir det frukost och påbörja promenaden till stan för att gå på öppna förskolan men Elin och Lovina.

Bjuder på några bilder från de senaste dagarna. Ni som följer oss på instagram har nog redan sett dom men ändå :)