Blått

2013-01-30 12:24:52 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Gårdagens face. Idag ser jag mer eller mindre slutkörd ut.


Sovrum och vardagsrum

2013-01-28 14:04:45 Vardagligt
» Kommentarer(5) «


Bilderna är några veckor gamla och de togs innan fondväggen i vardagsrummet kom upp. Jag har tänkt göra ett videoinlägg där jag visar hela lägenheten, men innan dess behöver jag städa.. haha.
 

Vardagssmink

2013-01-27 14:10:17 Vardagligt
» Kommentarer(1) «


Eller vardags och vardags, jag kan köra på något som för andra kanske är festsmink vare sig det är måndag eller fredag. Men idag kör jag på brunt och neutralt, sotade ögon. Kalla mig ytlig, men jag älskar smink och allt man kan göra med det. Trots dåligt med sömn och kanske ett dåligt humör så kan man med lite smink se mycket piggare ut. Ser jag piggare ut så känner jag mig också piggare. För att visa vilken skillnad smink kan göra så lägger jag upp en före och efter-bild som jag tog för någon vecka sedan. Samt en bild från dagens face.

Jag har tänkt försäkra mig på en tutorial framöver, när tid finns!


Fondväggen

2013-01-21 20:39:05 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Jag tänkte visa bilder på hur fondväggen i vardagsrummet blev. Det blev mörkare och mysigare, innan var väggen ljus och hade fula sprickor i sig!


God kväll

2013-01-15 23:05:27 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Jag har precis lagt mig i sängen och det ska bli skönt att sova! Hoppas Leon inte hostar allt för mycket inatt så han och jag också får sova lite. Två dagar i rad har han vaknat klockan 05 och trott att det varit morgon, hoppas han inte fortsätter med det imorgon också.

Idag kom en kille från LKB hit och började fixa med ena väggen i mitt vardagsrum. Imorgon åker troligtvis den nya tapeten upp och det ska bli väldigt skönt att slippa den fula väggen som var full i spackel och sprickor. Jag har även tapeter till hallen, köket och Leons rum liggandes. Men jag måste hitta någon vänlig själ som vill hjälpa mig att tapetsera. Sedan har jag gjort i stort sett allt jag kan för att göra det finare här hemma. Mitt badrum och min toalett är skabbigt som fan, men det är ingenting jag kan göra något åt så det får jag helt enkelt leva med. Man kan ju hoppas lite försiktigt att Lulebo väljer att renovera badrummen någon gång framöver!

Nu ska mamman försöka sova. Han från LKB skulle komma vid kl 07 imorgon så det är väl bäst att man försöker hinna med lite sömn tills dess. Godnatt :)


Min första videoblogg

2013-01-14 22:14:22 videor
» Kommentarer(4) «Hemfärd

2013-01-05 08:01:13 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


God morgon. Här steg vi upp kl 6 och packade ihop det sista innan vi hoppade in i bilen för att åka hem till Luleå. Två veckor har vi varit hemifrån och jag har grym hemlängtan. Jag saknar min lägenhet, Erica, staden. Jag har ibland haft funderingar på om jag skulle må bättre av att flytta hem till Kramfors men efter dom här två veckorna vet jag att jag inte skulle det. Visst att jag har vänner och familj där men Kramfors i sig är ingen plats jag trivs på.

För ett halvår sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna trivas i Luleå, men det gör jag verkligen. Som ni redan märkt går det väldigt upp och ner med alla känslor, men att jag trivs finns det inga tvivel på. Jag älskar min lägenhet, ännu mer när jag vet att det ska tapetseras och bli finare. Jag har börjat se framåt, jag har börjat drömma lite försiktigt igen och det är skönt!