Vecka 11

2010-11-22 14:21:56 Gravid med Leon - Vecka för vecka ♥
» Kommentarer(1) «(10+0)

Kroppen: Det syns fortfarande inte att du är gravid, men du kan känna det mycket tydligt. Den trötthet som många känner är ett tecken på att man ska ta det lugnt. Vissa kan känna sig svimfärdiga om de tvingas stå upp en längre tid, till exempel på bussen. Det beror på att blodtrycket är lägre.

Fostret: Huvudet är nu rundare och ögonlocken är tydligare, de har redan öppnats och kan slutas vid beröring. Händerna kan också stängas vid beröring. Nu är fostrets alla viktiga organ i stort sett färdiga och ska bara växa i storlek. Ännu kan du inte känna att fostret rör sig, men vid ett ultraljud kan man se rörelser.

Egna tankar: Jag mår sämre än någonsin, har som sagt varit sjuk till och från i 3 veckor. Jag är trött och hängig hela tiden och har ingen lust tilll nånting. Kan inte äta utan att det tar stopp och kroppen säger ifrån, huvudvärken är hemsk och ryggen likaså. Helst skulle jag endast vilja ha flytande mat, soppor, fil, yoghurt osv. Jag dricker också mycket mer än vanligt, flera liter om dagen känns det som. Samtidigt som det känns som att jag nyss fick veta att jag var gravid så känns det som att tiden går så himla sakta.

Sedan förra veckan har jag tänkt börja ta bilder varje vecka, endast för att kunna blicka tillbaka sedan och jämföra. Jag vet att det inte syns att jag är gravid nu, men det är något jag väljer att göra för kul skull. Sen om det hamnar en bild här varje vecka medan det inte syns tror jag inte.

Kommentarer
Postat av: evelina

Äh, det är klart man ska börja ta bilder i god tid :) Det är jätte roligt att ha! Många bilder varje vecka tog jag. Sen hände något med datorn och tio veckors bilder "förstördes" :( mitt i mappen blev dom bara otillgängliga. Jag är skit ledsen.

2010-11-22 @ 15:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback