Besök ifrån Luleå

2011-07-14 14:32:09 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Imorgon kommer Christoffers föräldrar och hans bror med familj hit och hälsar på. Dom har hyrt en stuga ute i Norrfällsviken där dom ska bo under helgen och troligtvis kommer även vi spendera åtminstone dagarna där. Det ska bli roligt att träffa dom igen, det var ju sist i maj som vi sågs och dom har inte fått träffa Leon än så det ska bli riktigt roligt.

Nu är det någon som är hungrig!

Kommentarer
Postat av: linda

sv: men howwa endå jag som är nålrädd o allt, haha men pierca mig kan ja xD haha jaa när de väl kommer till saken är ja väl inte lika kinkig, hoppas jag xD haha

2011-07-14 @ 17:13:58
URL: http://iiinjection.blogg.se/
Postat av: Marre - mamma till Karl

Sv: usch, jag förstår delvis vad du gick igenom: bm låg över magen på mig också och två läkare turades om att dra i klockan. Och det tyckte jag var det värsta. Sen när vi kom in på operation var alla så trevliga och jag fick vara vaken och ha med min man. Karl mådde bra hela tiden så var det aldrig riktigt bråttom. Därför var hans födsel väldigt fin och lugn. MEN det kändes förjäkligt, rent ut sagt, att efter 30 timmars kämpande bara få sin son en kort stund innan de sprang iväg med honom. Han fick blåmärke och en blödning i huvudet (huden) efter klockan, hur gick det med Leon? Så det var blandade känslor kring snittet: glad över att Karl var frisk och att det var över mer samtidigt arg för att det hade gått att förutsäga att Karl var stor och då hade vi sluppit vara med om sugklockan. Min man mådde riktigt dåligt efteråt och tycker fortfarande att det är jobbigt att prata om förlossningen. Dessutom var det kroppsligt väldigt jobbigt efter snittet. Tog tid att bara resa sig ur sängen och ont gjorde det. Men den går ju inte att ändra på förlossningen och det kunde slutat mycket värre!Känner igen det där med första badet men kan säga att vår pojke numera älskar att bada och blir sur när han inte får bada mer ;) Vilken bra grej ni har i badbaljan!

2011-07-14 @ 22:29:42
URL: http://frucullin.blogspot.com
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

sv: aw tack gullis!

2011-07-15 @ 13:18:17
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback