Glasögon

2013-03-23 08:35:08 Leon 1-2 år ♥
» Kommentarer(2) «


Igår var vi in till stan för att kolla ut ett par glasögon till Leon. Att låta en 18 månader gammal vilding gå själv inne på Specsavers är inget att rekommendera! Jag vet inte hur många glasögon han hann riva ner och jag fick springa efter honom som en dåre med Lova under ena armen, haha.
Alla glasögon jag förslog för Leon att han skulle prova sa han nej till, han ville inte ta på sig några. Men så pekade han på ett par och dom fick jag ta på honom. När jag sedan ville testa ett nytt par efter dom så sa han nej och ville behålla dom han själv valt. Så självklart valde vi dom! :) Nu är det bara att vänta på att glasen tillverkas så han kan börja använda dom.

Jag hoppas att det kommer funka bra. Han är ju van att ha solbrillor iaf, innan han går ut så frågar han efter dom och vägrar gå ut om han inte har på sig dom. Så vi får se om han vill ha glasögon även inomhus!
Tanken är att han ska ha lapp för ena ögat minst en stund om dagen, för att träna upp ögat som han har synfel på. Men de gånger jag testat sätta lapp på honom så sliter han bort den lika snabbt. Vi får se om han kanske behöver vänja sig.

Dessa bågar valde han iaf:


Kommentarer
Postat av: Magda

Men gud vad söt, jag dör!

2013-03-23 @ 19:50:35
URL: http://momalicious.blogg.se
Postat av: Sofia

Har du testat att typ, göra det till en lek? Kanske om du också har möjlighet att skaffa en ögonlapp till dig och så kan ni leka pirater? Det var bara en tanke som slog mig. Leon kanske tycker det är lite spännande då, om mamma har ögonlapp så KAN det ju hända att han känner att han också vill ha?

Haha, hoppas inte jag låter som om jag tror mig kunna något nu. Känner inte alls ditt barn men det var bara en tanke som sagt :)

Du gör det så jäkla bra i alla fall! All cred till dig verkligen. Du ska vara stolt över dig själv. Kram!

Svar: Ja jag har haft på mig en också men han sliter ändå av sin. Men det är väl bara att fortsätta försöka tills det släpper :) Han ser ju så pass dåligt med sitt vänstra öga så jag förstår att han inte vill ha lapp för det ögat han kan se bra med. Det kanske går lättare när han fått glasögonen!
Tack <3
Sandra Karlsson

2013-03-24 @ 01:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback