Angelsound

2010-12-14 16:11:49 Inköp
» Kommentarer(2) «


Idag beställde jag en/ett Angelsound, min oro vägrar försvinna och jag hoppas att det hjälper. Sen är det ju inte alls säkert att jag kommer hitta hjärtljuden heller, vilket i sin tur kommer göra allt mycket värre. Men jag hoppas på det bästa, och jag hoppas att den hinner komma innan veckan är slut.
Jag beställde den ifrån Teknikmagasinet, 467kr med frakt och postpaket, 2-4 arbetsdagar skulle det ta.


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Hej och tack! OCH GRATTIS du med! Vilken lycka det är :D

Första gången vi lyssnade så hittade vi hjärtljudet ganska fort, alldelens vid naveln var det hårt och där hittade vi också hjärtljudet, som slog dunderfort (vilket det ska göra!) Andra gången tog det lite längre tid, den gången var det slappt på magen men lite nedanför troskanten var det hårt och där hittade vi hjärtljudet :) Det beror ju lite på såklart vart bebisen ligger, men känn efter lite själv, är det hårt någonstans så prova där.. Sedan så är det lättare att hitta hjärtljuden morgon, kväll och efter en måltid! LYCKA TILL! Skriva gärna en kommentar om hur det går:) KRAM!

2010-12-15 @ 15:36:36
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/
Postat av: Magda - BF 30 december

Jag köpte också ett angelsound i början av graviditeten men hittade inget hjärtljud förrän v 14. Tänk på att livmodern i princip är dold bakom blygdbenet så testa så lång ner det bara går och ha tålamod. Nu hittar jag det var jag än lägger på den men då räckte det med en millimeter åt nåt håll för att man skulle tappa bort det. Tänk också på att det är mycket lättare att hitta din egen puls men den är ju mycket långsammare! Hoppas du hittar hjärtljuden :)

2010-12-17 @ 07:23:59
URL: http://momalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback