Hurra

2011-08-28 18:06:48 Vardagligt
» Kommentarer(4) «




Oj vad man missar mycket när man inte sitter fastklistrad vid datorn hela tiden som man gjorde förut. Jag har "bara" 650 inlägg att läsa på Bloglovin, trevligt!

Igår var jag ut med några kompisar och Leon fick vara hemma med sin pappa. Whats the big deal egentligen? Jag kan inte ens räkna till hur många som kom fram till mig och frågade vad jag gjorde ute och vart jag hade "lämnat" Leon. Hans pappa är precis lika mycket förälder som jag och jag hade pumpat ut mjölk så han hade det han behövde. Dessutom tar det max 10 minuter att gå ifrån stan och hem till oss om det nu skulle vara så att Christoffer ville ha hem mig.

Det var för övrigt första gången jag var på krogen om man bortser från en gång då jag var 14. Jag hade kul men saknade Leon väldigt mycket och kommer inte gå ut igen på ett bra tag. Jag föredrar att vara hemma och mysa med Leon istället :)

Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till My

Drygt att folk kom fram o fråga sånt. Usch, sånt stör jag mig på. Det är väl inte deras sak. Bara för att man är mamma och ammar så behöver man inte sitta hemma jämt, även om det är härligare än att gå på krogen ;)Men du förstår hur jag menar hoppas jag :D

2011-08-28 @ 20:29:20
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

Ja varför skulle inte du få gå ut?! Helkonstigt!

2011-08-28 @ 22:12:16
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Evelina

Bara att vänja sig. Nu är jag inte borta mycket men det är alltid någon som ska dryga sig. Var ute för två veckor sen och folk frågade med avsmak i rösten vart jag hade William. "ja han är här i väskan" eller vad tror dom man ska svara? Suck! Nu är ändå Wille 15 månader så han är ingen liten spädis heller.



Det är aldrig någon som kommenterar när Micke är ute vilket är typ 5 ggr mer än vad jag är

2011-08-28 @ 22:20:19
URL: http://evelinaslillablogg.blogg.se/
Postat av: Elin - Melvinsmamma <3

Kul att få komma ut på egentid, det behövs också förstår inte varför folk tror att papporna är inkompetenta att ta hand om sina barn

2011-08-29 @ 08:39:19
URL: http://summermom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback