Älskade vovvsing

2011-07-02 22:21:48 Vardagligt
» Kommentarer(5) «


I förrgår hämtade mamma Hugo utifall att det skulle dra igång. Nu har det ju inte gjort det och efter citodonen och sömntabletten känner jag mig som vanligt igen. Jag har saknat min vovvsing så mycket under dom här två dagarna så det är helt sjukt, idag stod jag inte ut längre så jag bad mamma komma hit med honom igen. Så nu ska jag mysa med min älskling tills det är dags på riktigt och jag måste lämna bort honom igen. Tänk vad mycket en hund kan betyda, det är helt sjukt!


Kommentarer
Postat av: Elin ♥ Mamma till My

Jag saknade katterna en hel del när jag var på BB, trots att vi bara var borta ett dygn så kändes det som flera veckor. De blir ju som familjemedlemmar de också.



Håller tummarna för att värkarna sätter igång i natt. Det är tydligen vanligast att det drar igång på natten, när kroppen är i viloläge. Det gjorde mina :)

Heja heja!



Kramar!

2011-07-02 @ 22:28:19
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Angelica vecka36

Mys på bara ! (:

2011-07-02 @ 22:53:12
URL: http://tweju.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag kan förstår hur de känns.

De är ju som hon här ovanför har skrivit, som en familjemedlem.

Jag gruvar mig grymt mycket för att lämna bort min lilla älskade dotter även fast jag vet mycket väl att de kommer gå så bra!

Men hon är grymt mammig just nu och jag har en känsla av att hon vet vad som är på g, just därför blir jag helt knasig också :P

De gör ju så ont i mammahjärtat att lämna dom. Huuuaa... Men gud vad man ska pussa och krama på dom sen när man träffar dom igen :D

2011-07-02 @ 23:06:59
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Alexandra

En hund e ju som ens bebis :)

2011-07-03 @ 00:14:47
URL: http://vivantarettmirakel.blogg.se/
Postat av: Madde

Fyy vet vad du menar, då jag låg på bb i en vecka saknade jag dem såmycket att jag smet hem 30min och mör o bölade som en liten unge då jag fick se dem igen! Sjukt så mycket de betyder. Fick dåligt samvete för hundarnas skull och då jag var hemma fick jag dåligsamvete för Ralph´s skull!



Koppas bebis kommer snart!

2011-07-03 @ 01:00:37
URL: http://madeleneklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback