Jo, hunden kan gå i trappor.

2011-07-10 17:51:11 Vardagligt
» Kommentarer(3) «


Jo det är väl klart att hunden kan gå i trappor, men jag ska väl ner med hela liggdelen som Leon ska ligga i också och den bär jag inte med honom i. Så jag får i vilket fall springa upp och ner för trapporna två gånger och det tänker jag inte göra så pass många gånger om dagen.
Vi måste flytta i vilket fall som helst för det går inte att bo i den här jävla bastun. Solen ligger på våra fönster hela dagen ända tills den går ner, den enda tiden på dygnet det är någorlunda svalt här är mitt på natten. Så imorgon ska vi ringa till Krambo och höra om det finns nån annan lägenhet som förhoppningsvis inte ligger på solsidan. I den här värmen kan inte sova och inte heller äta för matlusten försvinner då måste svettas så.
Är jag på bra humör idag? Nej, inte ett dugg.

Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Ush det l¨åter jobbigt.. Är så glad över vår nya lägenhet som ligger på första våningen (8 trappsteg upp) perfekt att slippa springa så många trappor när man ska ut med hunden sen :)

2011-07-10 @ 18:17:44
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Elin - Melvins mamma <3

Hoppas ni hittar någon bra lägenhet på markplan eller nånstans där det finns hiss!

2011-07-10 @ 22:35:17
URL: http://summermom.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Benjamin

Jag hade samma problem, ett jävla springande först fick jag bära ner vagnen och sedan hämta hunden och Benjamin sedan likadant upp, först Benjamin och hunden och sedan vagnen.. Skit jobbigt. Vi kollar också efter ny lägenhet, det känns i kroppen efter ett tag =/

2011-07-11 @ 09:18:04
URL: http://snartenliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback