Sjuk hit, sjuk dit, sjuk överallt

2014-04-04 14:48:41 Vardagligt
» Kommentarer(0) «


Här kommer och går sjukdomarna i omlott. Sist jag skrev hade Leon ögoninflammation, i samma sväng som den gich över för honom så fick Lova ta över den istället. Som grädden på det moset blev både jag och Lova förkylda. När det började ge mig sig åkte jag på urinvägsinfektion och fick antibiotika för det. Några dagar senare hade även Lova fått uvi så nu äter vi båda antibiotika. Victor har inte sluppit undan han heller, han har ett släng av förkylning och nåt släng av ögonrelaterat. 
 
Så, de senaste veckorna har det alltid varit någon av oss som inte varit helt kry. Det är nästan så man går och väntar på vad som kommer härnäst, magsjuka eller något annat trevligt som kan tänkas följa med hem från förskolan.
 
Nåväl! Vi har spenderat rätt mycket tid utomhus också, eftersom att barnen inte kan låta varandra vara när vi är inne. Leon är i någon ordentlig trots och inomhus är det som värst. Båda barnen tycker om att vara ute så det är mest frid och fröjd där.
 
Utöver det har jag väldigt mycket i skolan just nu.Inlämningar, muntliga redovisningar och nästa vecka har jag två prov, varav det ena är i Naturkunskap och ganska mycket att lära in. Det kretsar mer stress i huvudet av hur mycket jag har att göra än stradegeier för var och vad jag ska börja med. Förhoppningsvis blir slutsatsen bra ändå. Nu tar vi helg iallafall.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback